• Haberler
  • Ekonomi
  • Tarım Kredi Marketi'nde bayram indirimi! Tarih duyuruldu

Tarım Kredi Marketi'nde bayram indirimi! Tarih duyuruldu

Tarım Kredi Kooperatif marketinde, Kurban Bayramı için heyecan verici indirimler sunuluyor! Harika fırsatları kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın çünkü yoğun ilgi bekleniyor...

Tarım Kredi Marketi'nde bayram indirimi! Tarih duyuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım Kredi Market'in ayın son indirimi ile ilgili haberler oldukça heyecan verici! 16 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu indirimler, muhtemelen yoğun ilgi görecek. Tarım Kredi Market, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla bilinen bir market zinciri olduğundan, bu indirimlerden faydalanmak isteyen birçok kişi olabilir.

Bu indirim döneminde, müşterilerin ihtiyaç duyabileceği birçok üründe büyük indirimler bekleniyor. Gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları ve birçok kategori, indirimlerden etkilenecek. Müşteriler, bu süre zarfında bütçelerine uygun alışveriş yapmak için fırsat bulacaklar.

92 ÜRÜNDE İNDİRİM

Tarım Kredi Market'te hala süren çılgın indirimler devam ediyor. Tarım Kredi, her ay düzenli olarak onlarca ürünü indirimli fiyatlarla satışa sunarak dikkat çekiyor. Bu sefer Kurban Bayramı indirimiyle 92 ürünü açıkladı. İndirimler bugün başladı ve tuvalet kağıdı ile ayçiçek yağı gibi cazip fırsatlar ön plana çıkıyor. İşte 16 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasındaki indirim kataloğu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ülke genelinde hızla artan ve binlerce mağazasıyla uygun fiyatlarla ürün sunan Tarım Kredi Market'te indirimler hala devam ediyor.

HALKIN BÜYÜK İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Tarım Kredi, düzenli olarak ürünlerinde indirim yaparak halkın büyük ilgisini çekiyor. Şimdi Kurban Bayramı indirimi de etiketlere yansıdı.

Bu kapsamda 92 üründe avantajlı fiyatlar sunuluyor. 20 gün sürecek olan indirim kampanyasında tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı, şeker, çay, zeytin, peynir, süt, yoğurt, temizlik ürünleri ve bayram çikolataları gibi birçok üründe cazip fırsatlar bulunuyor.
 

Bakmadan Geçme