TBMM işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Kura sonuçlarına nereden ulaşabilirim? İşte detaylar...

TBMM, çeşitli görevlerde çalışmak üzere 250 personel alımı yapacağını açıklamıştı. 12 Kasım 2023 tarihinde işçi alımı kura çekimi tamamlanmıştı. Peki TBMM işçi alımı kura seçimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çeşitli pozisyonlarda çalışmak üzere 250 personel alımı yapacağını açıklamıştı. 12 Kasım 2023 tarihinde işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Gözler ise kura çekim sonuçlarına çevrildi. 

TBMM, "Başvuruda bulunan adaylar için noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi https://www.youtube.com/watch?v=rdxFQC8p_SY adresinden canlı olarak yayınlanmıştır." Sözleri ile işçi alımı kura çekiminin tamamlandığını duyurdu. 

Noter huzurunda çekilen kurada alınacak işçi sayısı kadar kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her bir kadro veya unvan sayısının 4 katı kadar yedek aday belirlendi. 

Adaylar itirazlarını, yapılacak tebligatlardan itibaren beş iş günü içinde gerekçelerini belirtmek suretiyle TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığına yazılı olarak şahsen veya posta yoluyla yapabilirler. Usulüne uygun yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. 

Bakmadan Geçme