Telefon Tamirine 300 TL Destek Geldi!

 Bankaların yıl sonu kampanyaları cebe destek olmayı sürdürüyor.

Telefon Tamirine 300 TL Destek Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bütçeyi koruyan kampanyaları ile yıl içinde müşterisini memnun eden CEPTETEB bozuk telefonu tamir ettirmek isteyenler için 300 TL indirim kampanyasını duyurdu.

Ekranı değiştirmek ya da batarya arızasını önleyebilmek için akıllı cihaz kullanıcıları Teknofix üzerinden indirimli olarak hizmet alabilecek.

Bozuk Telefonu Ucuzlatan Teklif!

Bozuk cihaz kargo ile ya da adresten teslim sağlanarak firmaya iletilebiliyor. CEPTETEB’li olanlar ücretsiz olarak telefonunu tamir ettirebilir. İndirim kodundan faydalanmak isteyenlerin CEPTETEB müşterisi olduktan sonra mobil uygulama içerisinde yer alan “Kampanyalar” menüsünü ziyaret etmesi yeterli oluyor.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

2 Şubat 2024 tarihine kadar devam eden kampanya yalnızca CEPTETEB’li olup Teknofix mağazalarından alışveriş yapacak olan müşteriler için geçerlidir. Mevcut indirimden faydalanmak isteyenlerin yapılan tamir işlemlerinde 300 TL İndirimin dışında İstanbul ve Ankara'da yerinde tamir servisine kullandığında 400 TL ücretsiz tamir fırsatından faydalanabilecek.

Kampanyaya Katılmak için…

Kampanya kapsamında tamir işleminde sepet tutarının minimum 700 TL olması şartı aranmaktadır. Kampanya döneminde cep telefonuna gönderilen kampanya kodu tek kullanımlık olup farklı kişilerle paylaşılamaz.

Bakmadan Geçme