• Haberler
  • Konya
  • Teyze yeğen gözyaşları arasında toprağa verildi

Teyze yeğen gözyaşları arasında toprağa verildi

Konya'da tedavi gördüğü hastaneden ailesiyle birlikte çıktıkları otomobilde yaşanan patlamada hayatını kaybeden 3 aylık Mustafa Çakmak ve teyzesi 18 yaşındaki Rabia Yıldız, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Teyze yeğen gözyaşları arasında toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay dün akşam saatlerinde Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşandı.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden çıkan ailenin içerisinde bulunduğu 42 D 9030 plakalı otomobilde, iddiaya göre oksijen tüpünden kaynaklı patlama yaşandı.  Alevler, ihbarla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Patlamada otomobilde bulunan 3 aylık Mustafa Çakmak ile teyzesi Rabia Yıldız’ın (18) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Anne Fatma Çakmak (22) ile eşi Halil Çakmak ise yaralandı. Teyze yeğen gözyaşları arasında toprağa verildi
Yaralı karı - koca ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Olaydan önce Fatma ve Halil Çakmak çiftinin, tedavi gördüğü yenidoğan servisinden taburcu olan 3 aylık bebekleri Mustafa ile teyzesi Rabia Yıldız’ı alarak İçeri Çumra Mahallesindeki evlerine doğru yola çıktıkları öğrenildi. 
Mustafa Çakmak bebek ile teyzesi Rabia Yıldız’ın cenazeleri, Konya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerini tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. 
Teyze ve küçük yeğeninin cenazelerini İçeri Çumra Mahallesinde öğle namazı sonrası kılınan namazın ardından İçeri Çumra Mezarlığında yan yana defnedildi.
Bu sırada aile ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Baba Halil Çakmak güçlükle ayakta durabildi. Bu arada Rabia Yıldız'ın tabutuna gelinlik konulduğu görüldü.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!