The Sun: Weghorst asla çözüm olmayacak

Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool, Anfield Road'da Manchester United'ı 7-0 yenerken tarihi bir çatışma yaşandı. İngiliz medyasının gündemine oturan bir isim de Wout Weghorst oldu.

The Sun: Weghorst asla çözüm olmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool, evinde Manchester United ile karşı karşıya geldi. Tarihi karşılaşmada ev sahibi ekip, rakibini evinde 7-0'lık tarihi rekorla mağlup etti. Liverpool, Manchester United'a karşı 46 dakikada 7 gol kaydetti. Ev sahibi ekip 43. dakikada Cody Gakpo ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 47. ve 75. dakikalarda Nunes, 66. ve 83. dakikalarda Mohamed Salah, 50. dakikada Kodi Gakpo ve 50. dakikada Firmino birer gol kaydetti. 88. dakika da Roberto Firmino ile bulduğu goller sonucunda rakibini 7-0 mağlup etti.


SALAH TARİHE GEÇTİ
Muhammed Salah,  Gakpo'nun asistiyle skoru 3-0'a getirdi ve 2022-23 sezonunda Avrupa'nın beş büyük liginde tüm müsabakalarda 20 gol atıp 10 asist yapan ilk oyuncu oldu. Cody Gakpo, attığı iki golle Liverpool adına altıncı golünü kaydetti. 2 gol atan Nunes, 31 maçta 15 gol 4 asistlik performans sergiledi. 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Mohamed Salah, çıktığı 37 maçta da 23 gol 12 asist kaydetti. Manchester United, ligde 92 yıl sonra ilk kez 7-0 mağlup oldu. Red Devils, Wolves'a en son 7-0 yenildiğinde Aralık 1931'deydi. Liverpool, beş maçlık yenilmezlik serisine devam ederek farkı 42 puana çıkardı. 4 maç kaybeden ManU, 49 puana sahip. Ligde önümüzdeki hafta Liverpool, Bournemouth'u konuk edecek. Manchester United, Southampton'ı konuk ediyor.

WEGHORST İÇİN ÖNEMLİ

The Sun, Wout Weghorst'u da eleştirdi. Beşiktaş'tan Manchester United'a kiralık olarak giden Wout Weghorst, Liverpool'a karşı sergilediği kötü performans nedeniyle yoğun eleştiriler aldı. The Sun, Weghorst hakkında şunları söyledi: "United, Liverpool karşısında affedilemez bir şekilde paramparça oldu, ancak Ronaldo'dan sonra Weghorst asla çözüm olmayacak." ifadesini kullandı. "United için tam bir utanç. Öte yandan Weghorst, dağınık ve yeterince güçlü görünmüyor. Bu performans affedilemez. United, bu sezon Brighton'dan daha az lig golü ve lig lideri Arsenal'den daha fazla gol attı. Ronaldo serbest bırakıldığında Wout Weghorst gibi oyuncular çözüm değil."
 

Bakmadan Geçme