TIKLA-İZLE! Zamların sebebi CHP mi?

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda fahiş zamlara ilişkin konuşan AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı, zamlardan CHP'yi sorumlu tutarak 'Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP'de' ifadelerini kullanmıştı. Son günlerde ardı arkası kesilmeyen vergi zamlarının ardından Çamlı'nın bu ifadeleri yeniden gündem oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TIKLA-İZLE! Zamların sebebi CHP mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamlar yeniden gündem oldu. 

Son günlerde, Enerji, akaryakıt ve gıda başta olmak üzere birçok ürüne gelen zamlar, yurttaşlara zor günler yaşatırken; iktidardan tepki çekecek bir hamle geldi. Vergi zamları halkı ezip geçti. Son günlerde gelen zamların ardından AK Partili Çamlı’nın geçtiğimiz yıl yapmış olduğu açıklama sosyal medyanın gündemine geldi.

Çamlı söz konusu programda şunları söyledi: 
''Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP'de. Bugün olan doğalgaz, elektrik zamları tamamı bu zihniyetin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı ABD'nin dolarıyla almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum''

Son olarak, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye yakınlığıyla bilininen sosyal medya kullanıcısı Furkan Bölükbaşı zamlar ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlunu suçladı. Bölükbaşı, “Benzin zammını eleştirmemiz isteniyor. Hemen eleştirelim. EYTʼyi, memur zamlarını, emekli ikramiyelerini, asgari ücrete astronomik zamları seçim vaadi haline getiren ve iktidarı da buna zorlayan popülist politikacı Kemal Kılıçdaroğluʼnun attığı kazığın sonuçlarını yaşıyoruz.”dedi.

TIKLAZ-İZLE! Zamların sebebi CHP mi?

Bakmadan Geçme