• Haberler
  • Spor
  • TIKLA-ÖĞREN! Konyaspor hangi mevkilere transfer yapacak?

TIKLA-ÖĞREN! Konyaspor hangi mevkilere transfer yapacak?

Spor Toto Süper Lig'i 8. Sırada bitiren Konyaspor, gelecek sezona iyi bir giriş yapmak istiyor. Teknik direktör Aleksandar Stanojević önderliğinde alternatifli bir liste hazırlayan yeşil beyazlı kulübün hangi mevkilere transfer yapacağı öğrenildi.

TIKLA-ÖĞREN! Konyaspor hangi mevkilere transfer yapacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: İskelet kadrosunu bozmadan hareket etemek isteyen  Anadolu Kartalı,  bu transfer dönemini nokta atışı transferlerle tamamlamak istiyor.  Defans hattını bozmak istemeyen Konyaspor, Sehiç, A. Oğuz,  Calvo, Adil, Guilherme’nin takımdan ayrılmasına izin vermeyecek. 
Calvo’nun gelen teklifleri değerlendirmeye alması durumunu da göz önünde bulunduran Konyaspor, Calvo’nun kendi isteğiyle takımdan ayrılması durumunda sol stoper bölgesine transfer yapacak. 

ADİL VE GUİLHERME’YE RİZESPOR TALİP 
İlhan Palut’un Rizespor’un başına geçmesiyle birlikte Adil ve Guilherme’ye gelecek olan teklifleri göz önünde bulunduran Konyaspor yöneticileri,  bu oyuncuları da elinde tutmayı planlıyor. 

NİKO RAK, ANGERS’TAN GELEN TEKLİFE SICAK BAKMIYOR!

Angers’tan gelen teklife sıcak bakmayan Niko Rak’ın, Orta saha hattında Bruno Paz ile birlikte daha fazla şans bulacağını düşünen yeşil beyazlı yöneticiler, bu sezon 6 numara bölgesine transfer yapmayı düşünmüyor.  8 numara pozisyonu için Soner dikmen’e partner arayan  Anadolu kartalı, 8 numara ve 10 numara mevkilerine için transfer yapmayı düşünüyor. 

10 NUMARA MEVKİSİNDE ÖNCELİK POZUELO’NUN

10 numara pozisyonuna transfer önceliğini Pozuelo’ya veren yeşil beyazlı yönetim,  Pozuelo ile anlaşılmaması durumunda alternatif adaylara yönelecek. Yeşil beyazlı yöneticiler, Pozuelo’ya ilk teklifini iletti. 

2 KANAT 1 SANTRAFOR ALINACAK!
Sağ ve sol kanat mevkilerine transfer yapmak isteyen Konyaspor,  sol kanat Mevkisinde önceliği Marlos Moreno’ya verecek. Moreno ile anlaşılması durumunda Anadolu kartalı, alternatif adaylara yönelmeyecek.  Ve iyi bir Santrafor ile transferi noktalayacak. 

KONYASPOR HABERLERİ - HAKİMİYET


 

Bakmadan Geçme