TİMAV'DA Bayrak Değişimi

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) 14. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem ZORLU'nun Divan başkanlığında teşekkül ettirilen divan riyasetinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da Genel Başkanlık bayrağını Dr. Sami Bayrakcı devraldı.

TİMAV'DA Bayrak Değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Ecevit Öksüz, vakıf faaliyetlerinde sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekti. Türkiye genelinde hizmet veren bir vakıf olarak özelde İmam Hatipler genelde ise din eğitimi, gençlik ve sosyal politikalara bağlamında bilgi, düşünce ve strateji üretmek amacıyla bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerinin altını çizen Öksüz, İLHAM’da 11. yılı, Türkiye Geneli İHL’ler arası Hikâye yarışmasında 10. yılı, Uluslararası Dini Araştırmalar ve Küresel Barış Sempozyumu’nda 7. yılı geride bıraktıklarını ifade ederek bütün faaliyetleri sürekli hale getirmek için samimiyeti, hasbiyeti, tevazu ve kardeşliği ön planda tutarak gayret ettiklerini söyledi.

Önceki dönem genel başkanların yanı sıra vakıf faaliyetlerine destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkürlerini ifade eden Öksüz, İmam Hatiplilik ruhunun daha adil bir dünya kurmak için ihtiyaç duyulan ruh olduğunu dile getirdi. “Elimizdeki nimetlerin kıymetini bilmeli ve şükrünü eda etmeliyiz” diyen Öksüz, yürütülen her bir faaliyetin ve atılan her bir adımın bu şükrü eda etmek için bir gayret olduğunun altını çizdi.

Genel kurulda daha sonra protokol konuşmaları kapsamında AK Parti 27. Dönem Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız katılımcılara hitap etti. 
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem ZORLU’nun Divan başkanlığında teşekkül ettirilen divan riyasetinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da Genel Başkanlık bayrağını Dr. Sami Bayrakcı devraldı.

Genel Başkan Bayrakcı “2013 yılında Genel Müdür olarak göreve başladığını, sonraki süreçte ise yönetim kurulunda farklı kademelerde görev yaptığını ifade eden Bayrakcı, sözlerine TİMAV’ın genel başkanı olarak hizmet edecek olmanın onurunu yaşadığını ifade ederek böyle bir sadaka-i cariye kapısı açarak hizmet etme imkânı bahşettiği için hamd ediyorum, şeklinde devam etti. Genel Kurul üyelerinden hayırlı hizmetlerde destek beklentilerini ifade eden Bayrakcı, öncü, lider, örnek şahsiyetlerin izinde bir gençlik arzusuyla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade ederek konuşmasını sona erdirdi. Genel kurul, dilek ve temennilerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme