TİMDER online eğitimleri başlıyor

KONTİMDER, TİMDER Akademi işbirliği ile gerçekleştirilen 2022 yılı online eğitimlerle üyelerini bilgilendirme devam edecek.

TİMDER online eğitimleri başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONTİMDER üyelerini bilgilendirme amacıyla TİMDER Akademi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan online eğitimler 22 Şubat Salı günü başlayacak.

KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Küçük, sektöre ve dernek üyelerine katkı vermek amacıyla düzenlenen online eğitimlerin düzenlendiğini belirterek, üyelerimizin eğitimlere katılarak önemli kazanımlar sağlayacağını vurguladı. Pandemi şartlarında değişen ekonomi ve iş modellerinin izlenmesi gerektiğini vurgulayan Gökhan Küçük, “KONTİMDER üyelerimizin sektördeki gelişmeleri ve yeni gelişmeleri öğrenmesi açısından eğitimlerin faydalı olacağını inanıyoruz.” dedi.

4 MODÜLDE 18 EĞİTİM VERİLECEK

TİMDER Akademi eğitim programı her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün güncel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturuldu.Uzman isimlerle bir araya gelinerek şekillendirilen eğitim programları, her eğitim sonunda gerçekleştirilecek anket verileri dikkate alınarak katılımcıların değişim talepleri dikkate alınarak uygulamaya konuldu. Bu yılki eğitim programımı ve uzman eğitmen kadrosu www.timder.org.tr adresinden incelenip, eğitim kaydı oluşturulabilecek.

TİMDER Akademi eğitimleri bu yıl "Gelişim ve Etkinlik", "Dijitalleşme", "Kurumsallaşma" ve "Sürdürülebilirlik" olmak üzere 4 modül ve toplamda 18 dersten oluşuyor. Sektörün güncel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulan eğitimler, alanında uzman akademisyen kadro ile verilecek. MUHAMMED EMİN GÜLEÇ

Bakmadan Geçme