Togg Konya'da gövde gösterisinde

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili olan TOGG T10X, reklam çekimleri için Konya'nın Bedesten Çarşısı'ndaki Aziziye Cami mevkisinde sergilendi. Yerli ve milli araç, Konyalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Togg Konya'da gövde gösterisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: TOGG, ön sipariş çekilişine saatler kala Konya’daydı. Konyalı vatandaşlar yerli olan otomobili görmek için gurur ve sevinçle Bedesten Çarşısı’na akın etti. Otomobilin fiyatları hakkında kimi vatandaş fiyatı pahalı bulurken kimi vatandaş fiyatları uygun buldu.


Vatandaş TOGG fiyatları hakkında farklı görüşlerde

TOGG’un fiyatının pahalı olduğunu dile getiren vatandaş Taha Berşan Acar, “Bence fiyat çok uygun değil. Fiyatının biraz daha düşük olması lazımdı. Çünkü yerli ve milli bir araba ve bu fiyatlara alabilecek durumu olan bir vatandaş olduğunu zannetmiyorum”  şeklinde konuştu.
İlerleyen zamanlar TOGG aracına sahip olmak istediğini ifade eden Acar, “Bence güzel hoş bir tasarımı var. Gerçekten 10 numara yapılmış bir araba. İleride böyle bir araca sahip olmak isterim. Zaten özellikle aracı görmek için buraya geldim. İnşallah olur” sözlerini kullandı.

TOGG aracının ucuz olduğunu belirten vatandaş İsmail Özdemir, “Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Şimdi Avrupa’da Almanya’da 2 milyon 3 milyon ve daha fazla olanları da var. Dış arabaların ikinci eli bile 1 milyon 2 milyon iken TOGG bu araçların yanında 3 katı daha aşağısı. Yerli aracımız daha ucuz” ifadelerini kullandı.

2 sene sonra  araca sahip olmak istediğini aktaran Özdemir şu şekilde konuştu: “Araç çok güzel. Gurur verici. Yani Avrupa’dan daha güzel.  83 milyon Türk milletine hayırlı olsun. Rüya gibiydi ve rüya gerçek oldu. Gerçekten bundan iyisi can sağlığı. Tabii Allah izin verirse 2 sene sonra bineriz”  

KONYA HABER - HAKİMİYET 

MUHABİR: EDA NUR AKSOY - MAKBULE DOĞAN 
 

Bakmadan Geçme