TOGG ne zaman satışa çıkacak? Fiyatı ne kadar olacak?

TOGG Arabası ne zaman piyasaya çıkacak? Satış fiyatı ne kadar olacak? uzun süredir halkımızda merak uyandıran bir konu. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, TOGG'un ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında bilgi vermişti.

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Fiyatı ne kadar olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, MUSİAD Genel Merkezi Binasında gerçekleştirilen Genç MUSİAD’ın 15. olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada şu şekilde konuştu: “Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde TOGG milletimizle buluşuyor olacak"

TOGG’un Fiyatı ne kadar olacak?
Arkadan itişli ve dört çeker olmak üzere iki farklı versiyonla satışa çıkacağı duyurulan Togg’un 160 kW güce sahip arkadan itişli versiyonunun yüzde 10’luk ÖTV dilimine girmesi bekleniyor. Dört tekerlekten çekişli 320 kW güce sahip Togg C-SUV için uygulanacak ÖTV oranı ise yüzde 50 olabilir. TOGG’un 160 kW güce sahip versiyonunun fiyatının yaklaşık 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında olabileceği belirtiliyor. TOGG'un bu hafta satış fiyatının açıklanması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme