• Haberler
  • Ekonomi
  • TOGG'un en büyük sorunu açıklandı: Aracı olanlar yok artık dedi!

TOGG'un en büyük sorunu açıklandı: Aracı olanlar yok artık dedi!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli arabasını kullananlar en büyük şikayetini açıkladı.

TOGG'un en büyük sorunu açıklandı: Aracı olanlar yok artık dedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin gurur kaynağı TOGG, ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili olma özelliği taşıyor.

Ancak TOGG sahipleri, trafikte karşılaştıkları ilginç bir sorunu gülerek açıkladı. Bu sorun TOGG sahipleri arasında konuşulan ve dikkat çeken bir konu haline geldi.

EN BÜYÜK SIKINTISI
Yerli ve milli olan aracımız Togg sırası ile talihli kişilerle buluşturuluyor. T10X araç için Ocak ayında başvuru yapan Mikail Karabulut aracını dün teslim aldı. Aracı alır almaz memleketi olan Yozgat Yerköy ilçesine götürdü. 35 dakika içine 180 KW şarj istasyonu sayesinde aracın yüzde yüz şarj olduğunu söyledi. Çok teklifin geldiğini söyleyen Mikail Karabulut aracı satmak istemediğini kullanmak istediğini dile getirdi.

Mikail Karabulut Togg ile ilgili hislerini şöyle dile getirdi, “Ocak'ta araç için yapılan çekiliş ile bin 391. Olarak Togg alma hakkına sahip oldum. Dün teslim edildi aracım ve çok mutluyum. Gerekli yerlerde şarj istasyonu bulunuyor. Aracımla Ankara’dan köyüm olan Yerköy’e kadar geldim. Geçen 24 saat içinde 400 km yol gittim ve hiçbir sorun yaşamadım. 40 km’de bir şarj istasyonu var. Mühendislerin ellerine sağlık” ifadesini kullandı.

“En büyük sorun ise trafikte aşırı ilgi gösteriliyor ve bu bana biraz sıkıntı yaşatıyor” diyen Mikail Karabulut bu durumdan da memnun olduğunu belirtti. Sürekli araç için müşteri çıkmakta olduğunu satmak istemediğini kullanmak istediğini belirtti.

KAYNAK: SABAH

Bakmadan Geçme