Torku Şekerspor madalyaya doymadı

Torku Şekerspor, 2022 yılında 2 Dünya ikinciliği, birçok Türkiye Şampiyonluğu ve sayısız derecesi kazandı. 2023'te hedef hem sporcu yetiştirmek, hem madalya sayısını artırmak.

Torku Şekerspor madalyaya doymadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın önemli spor kulüplerinden olan TORKU Şekerspor, 2022 yılını değerlendirdi. Birçok branşta türk sporuna başarılı sporcu kazandıran, adını Dünya ve Avrupa'da duyuran Şekerspor Kulübü, geçmişte Türk sporuna da halen aktif profesyonel bir kulüp ve çok sayıda başarılı sporcu armağan etti. 

Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam, Torku Şekerspor'un, 2022 yılında, 2 Dünya ikinciliği, birçok Türkiye Şampiyonluğu ve çeşitli dereceler kazandığını söyledi.

2 DÜNYA İKİNCİLİĞİ

Geçen yıl, Bisiklet, Bedensel Engelliler Badminton ve Güreş branşları'nda başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirten Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam, "Özellikle amatör sporculara ve branşlara çok önem vermektedir. Bisiklet branşımızın yanına Bedensel Engelliler Badminton ve Güreş branşlarını da faaliyete geçirdik. Çok başarılı bir yıl geçirdik. Badminton branşında, 2 Dünya ikinciliği, uluslararası dereceler
ve Türkiye Şampiyonluğu kazanarak büyük gurur yaşadık. Bisiklet branşımızda, katıldığımız hiçbir Türkiye Şampiyonası'ndan boş dönmedik ve madalyalara ambargo koyduk. En yeni branşımız Güreş'te ise genç ve yıldızlardan oluşan bir takımla, kendi yaş gruplarının üst kategorisinde mindere çıkarak Türkiye dereceleri elde ettiler. Genç ve yıldızlarımız gelecek adına ümit vermiştir" dedi.

ONURSAL BAŞKAN ERKOYUNCU'YA TEŞEKKÜR

"Sınırlı sayıda lisanslı sporcuya sahip olmalarına rağmen, Torku Şekerspor'un şu ana kadar aldığı madalya sayısıyla, spora ve sporcuya katkısı örnek olmuştur" diyen Kulüp Başkanı Ahmet Bozdam, "Bu başarıda verdiği büyük destekle en büyük paya sahip olan Onursal Başkanımız Sayın Ramazan ERKOYUNCU'ya çok teşekkür ediyorum. Destekleri ile başarılarımız daha da artacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme