Trabzon'da feci kaza

Trabzon'da belediye otobüsü kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.

Kaza saat 17.17’de ilçenin Dörtyol mahallesi kavşağında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait 61 K 737 plakalı yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 41 kişiden 3’ü olay yerinde biri hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken, 37 kişi de yaralandı.

Kaza yerine toplam 22 ambulans ve 3 UMKE timi ile olmak üzere toplam 78 sağlık personeli gönderilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Trabzon’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada Fadime Akgün (55), Ayşe Zengin (55) ve Yusuf Değirmenci (65) olay yerinde, 4 yaşındaki Azra Akgün ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralılar arasında yer alan 37 yaşındaki Neriman Aslan da bugün sabah saatlerinde KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası yaralanan yolculardan Kaşüstü'ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Emine Bıyıklı, kaza yapan otobüsün eski olduğundan dert yanarak "Otobüsün arkasında oturuyordum. Küçük otobüstü, ayakta da yolcular vardı. Sadece otobüsün devrildiğini, yanladığını hatırlıyorum. Başka bir şey hatırlamıyorum. Sonra çıkardılar, yerlerdeydik. Başımda toplanan insanları gördüm. Bizi çıkarttılar, hastaneye getirdiler" dedi.

Trabzon'da belediye otobüsü kazasında hayatını kaybeden 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlanacak

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden biri çocuk, 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlanacak.

İlçenin Dörtyol mahallesi kavşağında dün saat 17.17’de sıralarında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait 61 K 737 plakalı yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 41 kişiden 3’ü olay yerinde biri hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken, 37 kişi de yaralandı. Kazada Fadime Akgün (55), Ayşe Zengin (55) ve Yusuf Değirmenci (65) olay yerinde, 4 yaşındaki Azra Akgün ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çoğunluğu aynı ailelerden 37 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Azra Akgün, Fadime Akgün, Ayşe Zengin ve Yusuf Değermenci bugün ikindi namazına müteakip Akpınar mahallesi Merkez İlköğretim Okulu önünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristalığında son yolculuklarına uğurlanacak.

Bakmadan Geçme