• Haberler
  • Asayiş
  • Trafik kazasında otomobil hurdaya döndü, bir sürücü yaralandı

Trafik kazasında otomobil hurdaya döndü, bir sürücü yaralandı

Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucu bir otomobil hurdaya döndü ve bir sürücü yaralandı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu bir otomobil hurdaya döndü. Kaza, sabah saatlerinde Erek Mahallesi Karayaka Bulvarı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, ilçe merkezinden Karayaka yönüne seyir halinde olan Cankat Alperen San'ın kullandığı 20 ABK 385 plakalı Skoda marka otomobil ile aynı yönde ilerleyen Hacı Güleç'in kullandığı 60 NB 794 plakalı başka bir otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Hacı Güleç'in aracı, yol kenarındaki beton elektrik direğiyle duvar arasında sıkıştı.

Kazada, Hacı Güleç yaralandı ve olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer sürücü Cankat Alperen San ise kaza sonrası emniyete götürülerek ifadesi alındı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve olayın nedenlerini araştırıyor. Trafik kazası sonucunda oluşan maddi hasarın yanı sıra, yaralanan sürücünün sağlık durumu da yakından takip ediliyor.

Bakmadan Geçme