Tramvay seferleri o günlerde geçici olarak değişti!

Konya'da Afet Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan ulaşım duyurusuna göre, tramvay seferleri geçici olarak değişikliğe uğrayacak. İşte ayrıntılar...

Tramvay seferleri o günlerde geçici olarak değişti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'da, yarın planlanan Kampüs tramvay hattı bakım çalışması önceden başlatılarak, sabah saat 09:00'dan itibaren fakültelere girişlerin durdurulacağı bildirildi. Ancak, 21 Nisan Pazar günü ALES sınavı için kampüse ulaşımı sağlamak amacıyla, tramvayların sabah seferlerinden itibaren tekrar hizmet verecek. Bununla birlikte, bisiklet tramvayı yarın sabah saat 09:00'dan sonra Otagar-Aladdin güzergahında sefer yapacak.

Konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan paylaşımda ise, bakım çalışmasının planlanandan önce başlatıldığı ve ALES sınavına girecek olan yolcuların mağduriyet yaşamaması için önlem alındığı belirtildi.

Bu kapsamda, AKOM yarın tramvayların sabah saat 09:00 itibariyle fakültelere giriş yapmayacağı ve 21 Nisan Pazar günü sabah seferlerinden itibaren kampüs içine girişlerin sağlanacağı vurgulandı. Bisiklet tramvayı için AKOM, aynı gün ve saatler arasında Otagar-Aladdin arasında sefer yapılacağını aktarırken, kullananların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Tramvay seferleri o günlerde geçici olarak değişti!

Bakmadan Geçme