TRT 2, Nisan ayı boyunca sinema keyfi sunacak

TRT 2, Nisan ayı boyunca her akşam saat 21.30'da farklı bir filmi izleyicilerle buluşturacak.

TRT 2, Nisan ayı boyunca her akşam farklı bir filmi izleyicilerle buluşturacak. Yapılan açıklamaya göre, her gün saat 21.30'da orijinal dillerinde yayımlanacak filmler şu şekilde sıralanıyor:

Nisan ayının ilk günü olan bugün, seyirciler "Yang'dan Sonra" (After Yang) filmiyle ekrana kilitlenecek. Yarın ise izleyiciler, "Memoria" adlı yapımla duygusal bir yolculuğa çıkacaklar.

3 Nisan'da "Kalandar Soğuğu", 4 Nisan'da "Başka Bir Dünya" (Un autre monde), 5 Nisan Cuma günü "Büyük Gelen Palto" (Oversized Coat) gibi çeşitli temalara sahip yapımlar izleyiciyle buluşacak.

Nisan ayı boyunca devam edecek film programında dikkat çeken diğer yapımlar arasında "Amatör" (Amator), "Yaşamın Kıyısında" (Manchester by the Sea), "Çit" (Rabbit-Proof Fence), "Kutup Yıldızı" (Wonderstruck), "Lübnan Semaları" (Sous le ciel d'Alice), "Çözümler Kitabı" (Le livre des solutions), "Ölümcül Dalış" (The Dive), "Bebek Servisi" (Beurokeo), "Beyaz İneğin Türküsü" (Ghasideyeh gave sefid), "Kovan", "Gül Bahçesi" (La fine fleur), "Parfümler" (Les parfums), "Kar" (Snijeg), "Amerikan Menekşesi" (American Violet), "Küçük Joe" (Little Joe), "Şeker Portakalı" (Meu Pé de Laranja Lima), "Çatlak", "Aİ" (EO), "Yangın Gecesi" (Noche de fuego), "İnsanlıktan Uzakta" (Loin des hommes), "Darwin'e Son Taksi" (Last Cab to Darwin), "Ceviz Ağacı" (Zhangak Tal) ve "Sonsuzluk" (Wiñaypacha) gibi yapımlar yer alıyor.

TRT 2'nin Nisan ayında izleyicilere sunacağı zengin film listesi, sinema tutkunlarının beğenisini toplayacak gibi görüüyor.


 

AA

Bakmadan Geçme