TSK gövde gösterisine hazırlanıyor

Milli Savunma Bakanı Akar, TSK'nin gövde gösterisine hazırlandığını açıkladı.

TSK gövde gösterisine hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TCG Anadolu'nun yarın İstanbul'da vatandaşların ziyaretine açılacağını belirterek, "Ziyaret sonrasında ise Hava Kuvvetlerimiz destekli Karadeniz'e doğru seyir yapacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü görmeyenler görecek ve duyacak." dedi.

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Akar, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarıoğlan'da "Azerbaycan fatihi" sloganlarıyla karşılanan Akar, vatandaşlarla sohbet etti. Akkışla ilçesine geçerek buradaki Türkmen Evi'nde halkla buluşan Akar, iftarı da şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlarla yaptı.

Buralardaki konuşmalarında, büyük ve güçlü Türkiye'yi daha güçlü yapmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüklerini ifade eden Akar, büyük adımlarla hedefe ulaşma gayretinde olduklarını belirtti.

Akar, 85 milyonun rahat ve huzur içinde yaşaması için güvenliğe vurgu yaparak, "Asil milletimizi 40 yıldan beri başına musallat olan terör belasından kurtarmak için yapılması gereken ne varsa bunları yapıyoruz." diye konuştu.

Bakmadan Geçme