TTK Personel Alım Bilgileri Açıklandı: Listede Adınız Olabilir!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2024 yılı personel alım listesini paylaştı.

TTK Personel Alım Bilgileri Açıklandı: Listede Adınız Olabilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl müjde olarak paylaşılan 2 bi işçi alımı sürecinin ilk ayağı tamamlandı. Başvuruda bulunanlar arasında hak sahipliği elde edenlerin isimleri listelendi. Sonuçta şartları karşılayarak TTK personeli olarak çalışmaya hak kazanan tam 1.114 işçi için yerleştirme süreci resmen başlıyor.

TTK kurumu ilk işe giriş sağlık raporu sonuçları doğrultusunda görevi yapmaya engeli bulunmayan kişilerle irtibata geçecek . Arşiv araştırması sonucu olumlu bulunan adayların iş yerleri ve işe başlama tarihleri resmi site üzerinden duyuruldu.

SGK İş Girişi Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye Taş Kömürü kurumu işe başlamaya hak kazanan adayların işe giriş bildirgelerini 15 Ocak 2024 tarihinde tamamlayacak. Adayların isimleri karşısında belirtilen müessese müdürlüğü personel alım şubesine gelerek saat 08.00’da hazır olması gerekecek.

Sonuçları Belli Olmayan Adaylar Ne Yapacak?

İşe başlamaya hak kazanan 1114 işçinin dışında kalan işçiler için ikinci etap yakın zamanda başlayacak. Şartlara uygunluk gösterenlerin isimleri ise sağlık raporu ile arşiv araştırması sonucuna göre belirlenecek. Kurumun web sitesinden ilan edilecek.

 

Bakmadan Geçme