Tüm çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi! Ahmet Yüce geleneği bozmadı

Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. Verilen ikramiyeler dün Yüce Auto çalışanlarının hesaplarına yattı. 

Tüm çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi! Ahmet Yüce geleneği bozmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, geçen sene çalışanlarına verdiği 25 maaş ikramiye ile gündemdeki yerini almıştı. Yüce bu yıl, bayram için çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.  

HESAPLARA YATTI 

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'nın haberine göre, Yüce Auto’nun 2023 yılı ikramiyeleri dün açıklandı. Açıklama sonrası 29 maaş ikramiye hesaplara yattı. Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirketle birlikte 'En İyi İş Yeri" ödülünü Yüce Auto dördüncü kez aldı.  

15 yıldır çalışanlarına verdiği ikramiyelerle gündemden düşmeyen Ahmet Yüce, geçen sene verdiği 25 maaş ikramiye hakkında, “Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil" demişti.  

Patron kelimesinden hoşlanmadığını belirten Yüce, "İyi patron olunmaz, iyi insan olunur. Kendine "patron" diyenlere yegane tavsiyem şudur: Önce iyi insan olmayı becerin. Sonra her şey olursunuz" diye konuşmuştu. 

Bakmadan Geçme