Tüm Türkiye omuz omuza!

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği Konya Şubesi, afetin ilk anlarından itibaren deprem bölgesinde var gücüyle çalışıyor.

Tüm Türkiye omuz omuza!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Konya İl Başkanı Süleyman Bademci, "Yılmadan, yorulmadan yaraları sarmaya devam edeceğiz. Yıkılan umutlarımızı birlikte yeşerteceği" dedi.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 2 büyük deprem sonrası seferber olan Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği Konya Şubesi,  depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir çaba sarf etti. 


JANDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Şan, depremin yaşandığı ilk anlardan itibaren sahada gönüllü çalışmalarını sürdürerek depremzedeler için seferber oldu. 81 ildeki temsilciliklerinde topladığı yardımları koordineli bir şekilde bölgeye ulaştırıyor. Ekipler, gelen ihbarlar doğrultusunda araçlarıyla çevredeki ailelere ulaşarak destekte bulunuyor. Gönüllü kadrosuyla ilk günden bu yana sahada olan JANDER, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için vatandaşla omuz omuza veriyor. 
İlk olarak Konya şubesinde bulunan 4 kişilik bölgeye yollayan Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği Konya Şubesi, 4 gün boyunca deprem bölgesinde kalarak mağdur vatandaşlara destek oldu. Konya’dan Hataya bir TIR yollayarak depremzedelere destek sağlayan dernek üyeleri, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da 4 gün boyunca çorba dağıttı. 


"Destek devam edecek"
Malatya'ya da uzanan yardım gönüllüleri, buraya ise 2 araç battaniye, ısıtıcı, su, ekmek, çocuk maması ve bezi yollayarak takdir topladı. Diyarbakır'a da bir araç gıda, giyim ve temel ihtiyaç malzemesi yollayan JANDER Konya şubesi, Şanlıurfa'ya bir araç gıda göndererek zor durumdaki vatandaşların imdadına ulaştı. Yardımlarına Konya ’dada devam eden hayırseverler, başta JANDER Konya şubesi Başkanı Süleyman Bademci olmak üzere depremzedeleri ağırlamayı ihmal etmedi. Depremzedelere desteğin devam edeceğini belirten Başkan Süleyman bademci, "Bölgeden Konya 'ya gelmeye çalışan vatandaşlara yerleştirme konusunda da yardımcı oluyoruz" dedi. 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme