Tümosan Konyaspor- Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son analizler!.. işte iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda şaşırtan istatistik…

Süper Lig'de bugün Tümosan Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. İşte Tümosan Konyaspor- Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son analizler..

Tümosan Konyaspor- Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi son analizler!.. işte iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda şaşırtan istatistik…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de bugün Tümosan Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor.  İki takım arasında oynan son karşılaşmayı yeşil beyazlılar, 2-1 kazandı. 

Son iki maçını gol yemeden kazanan Konyaspor, sağlam oyununu sonuca çevirmeyi başardı. Her geçen hafta oyununun üzerine koymaya devam eden yeşil beyazlılar,  Bu karşılaşmada benzer profilde bir takımla karşılaşacak. Takım oyununu iyi oynayan Karadeniz temsilcisi, bu maçta Tümosan Konyaspor’a zorluk çıkartabilir.

İki takım önceki sezonlarda toplamda 14 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 4 tanesini Tümosan Konyaspor kazanırken oynanan maçların 4 tanesini Çaykur Rizespor kazandı. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım arasında oynanan önceki maçlarda maç başına ortalama 2.71 gol atıldı. Bu sezon Süper Lig performanslarına bakıldığında Konyaspor evinde maç başına 2 puan alırken Çaykur Rizespor deplasmanda 1.5 maç başı puan ortalamasıyla oynadı.

Tümosan Konyaspor Takibini Sürdürüyor
Tümosan Konyaspor’un Süper Lig’de henüz mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 4 haftada 8 puan toplayan Yeşil-beyazlılar, lider Fenerbahçe’nin ardından 2. Sırada yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan Aleksandar Stanojevic’in ekibi Cikalleshi’nin attığı tek golle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Maç öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir’in sakatlığı devam ediyor.

Çaykur Rizespor Çıkışa Geçti
Çaykur Rizespor Süper Lig’de sezona mağlubiyet ile başlamıştı ama sonrasında iyi sonuçlar elde etmeye başladılar. Alanyaspor ile berabere kalan Karadeniz ekibi, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük karşısında kazanarak dikkat çekti. Milli araya Fatih Karagümrük galibiyet ile giren İlhan Palut’un öğrencileri ligin dinamik ve üretken takımlarından da biri diyebiliriz. Bu sezon İlhan Palut yönetiminde Süper Lig’de dişli bir rakip görünümünde. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bakmadan Geçme