Türk Anadolu Vakfında Mustafa Yayla ve ekibi güven tazeledi

Uzun yıllar Tük Anadolu Vakfı'nda başkanlık görevini sürdüren Mustafa Yayla Genel kurulda yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Türk Anadolu Vakfında Mustafa Yayla ve ekibi güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Anadolu Vakfı 2020-2021 yılı olağan genel kurulu toplantısını Uluırmak Nuraniye Kur’an kursu toplantı salonunda gerçekleştirdi. Mustafa Yayla genel kurulda yaptığı konuşmada vakfın çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek “1951 yılında Rahmetli Hacı Veyiszade Hocamızın gayretleriyle temeli atılan vakfımız, 71 yıldır din hizmetleri yanında sosyal ve kültürel alanda da çalışmalarını sürdürmektedir. Kurulduğumuz günden bu tarafa birçok projeye imza attık. O günden bu yana bağışları ile bizlere destekte bulunanlara ve emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimizin ahirete göçenlerine rahmet, hayatta olanlarına hayırlı uzun ömürler dilerim. Eğitim faaliyetlerimiz, sosyal ve kültürel çalışmalarımız bundan sonra da Allah’ın izni ile kesintisiz devam edecektir.”

Genel kurulda Vakıf Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Mustafa YAYLA, Mehmet Ali ATİKER, Erol KÜÇÜKBAKIRCI, Mithat KOÇAK, Mithat BÜYÜKALİM, İsmail DOĞRU, Doç. Dr. Ali ÖGE, Av. Orhan DÜR, Prof. Dr. Mehmet DADACI, Çetin SOYDEMİR, Ahmet UYAN, Mehmet HELVACIOĞLU seçildiler.

Genel kurul üyesi olarak da; Mustafa BAYIR, Yusuf ESEROĞLU, Şeyh Şamil ÖZKAFA, Furkan ŞENALP, Ahmet ÇÖĞEN seçildiler.

Denetim Kurulu Üyeliklerine, Mustafa BÜYÜKKAPLAN, Osman KANARYA ve Zeki ÇİMEN seçildiler.

Bakmadan Geçme