Türk Eğitim-Sen Konya'dan Vefa

Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığının düzenlediği ' Emeklilere Vefa ve Veda' gecesinde emekli olan üyelerini teşekkür plaketi takdim ederek uğurladı.

Türk Eğitim-Sen Konya'dan Vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı Mehmet Beğen Ortaokulu çok amaçlı salonunda emekli olan üyelerini düzenlediği “  Vefa ve Veda” gecesinde bir araya geldiler

Gece saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata yaptığı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Emekli olan üyelerimiz bugüne kadar Sendikamız ile birlikte her zaman ilkeli ve dik duruşlarını gösteren arkadaşlarımızdır. Onun için tüm emekli olan arkadaşlarımıza sendikam adına teşekkür ediyorum. Türk Eğitim Sen bugüne kadar dik ve omurgalı duruşunu gösteren bir sendikadır. Bu da üyelerimiz duruşları ve gayretleriyle olmuştur. Emekli olan tüm arkadaşlarımıza yeni hayatlarında sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum “ dedi.

Başkan Ata’nın konuşmasının ardından Emekli olan 36 Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube üyesi ne plaket takdimi gerçekleştirildi. Gece günün anısına çektirilen aile fotoğraflarıyla ve ikram edilen akşam yemeğiyle son buldu.

Bakmadan Geçme