• Haberler
  • Konya
  • Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nde Gencer dönemi!

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nde Gencer dönemi!

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı hafta sonu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ziya Acar'ın aday olmadığı genel kurulda, Yadigâr Gencer delegelerin oyunu alarak şubenin yeni başkanı seçildi.

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nde Gencer dönemi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren sendikanın genel kurulu, Konya Makine Mühendisleri Odası çok amaçlı salonunda yoğun bir katılımla yapıldı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulda ilk sözü alan Başkan Ziya Acar, görev süresi boyunca üyelerin hak ve hukuklarını savunmak adına yoğun bir mücadele verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Görev tevdi edildiği günden bu yana üyelerimizin haklarını korumak için her sahada mücadele ettik. Başarılı bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Bu seçimde aday olmama kararı aldım. Tüm sendika üyelerimizden helallik istiyorum, ben de herkese hakkımı helal ediyorum.”

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nde Gencer dönemi!
Başkan Acar’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri kısa selamlama konuşmaları yaptı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibrası gerçekleştirildi.
Tek listenin yarıştığı seçimde, Yadigâr Gencer ve ekibi katılımcı delegelerin oylarını alarak yeni yönetimi oluşturdu.

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi'nde Gencer dönemi!

Yeni başkan Yadigâr Gencer, yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve mücadele vurgusu yaptı:
“Değerli delege arkadaşlarımızın desteğiyle bu göreve seçildik. Bizler, üyelerimizin haklarını korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçimde kazanan yine Türk Tarım Orman-Sen olmuştur.”

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!