TÜRKAV Konya Türkeş'i dualarla andı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 26. Yılı sebebiyle okunan hatm-i şeriflerin duasını yaptı.

TÜRKAV Konya Türkeş'i dualarla andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili açıklama yapan TÜRKAV Konya Şube Başkanı Mehmet Erkin, merhum Alparslan Türkeş başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andıklarını söyledi. 

TÜRKAV Konya Türkeş'i dualarla andıHer yıl olduğu gibi bu yıl da merhum Alparslan Türkeş için hatim okuduklarını dile getiren Başkan Erkin, şunları kaydetti, “Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Konya Şube Başkanlığı olarak; önceki dönem vakıf yöneticilerimizle bir araya geldiğimiz iftar sonrası, merhum Başbuğ'umuzun ruhu için evvelce duyurusunu yaptığımız ve ülküdaşlarımızın okumuş oldukları hatm-i şeriflerin duasını yaptık. Cenab-ı Hakk, okunan hatimler, Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaları kabul eylesin. Merhum Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, şerefli geçmişimizin abide şahsiyetleri olan ülkücü şehitlerimizin emanetlerini hakkıyla benimseyerek onların ideallerini yaşatmak; boynumuzun borcudur. Bu uğurda, onların mücadeleleri en büyük rehberimizdir. 26. vefat yıldönümünde Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere; millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet-minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Yorumlar 1
Furkan 06 Nisan 2023 00:33

Allah kabul etsin

Bakmadan Geçme