Türkiye'de 21 Aralık Perşembe Günü Gündemi…

Türkiye'yi bugün de yoğun bir gündem bekliyor. TCMB'nin faiz kararı, ekonomi gündeminin merkezinde yer alacak. Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de 17. ve 16. hafta maçları büyük bir spor heyecanı yaşatacak.Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanşları, büyük bir rekabeti izleyicilere sunacak. Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda başlayacak olan 1. tur mücadelesi sporseverleri heyecanlandıracak.

Türkiye’yi bugün de yoğun bir gündem bekliyor. TCMB'nin faiz kararı, ekonomi gündeminin merkezinde yer alacak.   Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de 17. ve 16. hafta maçları büyük bir spor heyecanı yaşatacak.Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanşları, büyük bir rekabeti izleyicilere sunacak. Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda başlayacak olan 1. tur mücadelesi sporseverleri heyecanlandıracak.

İşte bugün gündemde olması beklenen konular:

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık edecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "21. Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi"ne katılacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Adalet, Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının 2024 yılı bütçeleri görüşülecek.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Azerbaycan-Türkiye Yatırım Forumu'na katılacak ve MÜSİAD Azerbaycan'ı ziyaret edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemede bulunacak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek basın açıklaması yapacak.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını açıklayacak ve haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.

Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı sosyal koruma ile kasım ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini, ekim ayı tarımsal girdi fiyat endeksini açıklayacak.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılış Programı'na iştirak edecek.

SPOR

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta mücadelesi Yılport Samsunspor-Tümosan Konyaspor, Çaykur Rizespor-Siltaş Yapı Pendikspor, Beşiktaş-Corendon Alanyaspor ve MKE Ankaragücü-Atakaş Hatayspor maçlarıyla tamamlanacak.

Trendyol 1. Lig'de 16. hafta Boluspor-Manisa FK ve Astor Enerji Şanlıurfaspor-Ahlatcı Çorum FK maçlarıyla sona erecek.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanşlarında; Beşiktaş, Çekya'nın Zabiny ekibini konuk edecek, Antalya Büyüşehir Belediyespor Toroslar Basketbol, Fransa'nın Tango Bourges Basket, Bursa Uludağ Basketbol, İngiltere'nin London Lions ve Melikgazi Kayseri Basketbol, İspanya'nın Movistar Estudiantes takımıyla deplasmanda karşıya gelecek.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda 1. tur mücadelesi Bursa Büyükşehir Belediyespor-Görele Belediyespor maçıyla başlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme