Türkiye Gündemi: 13 Ocak 2024

Türkiye'de son günlerde yaşanan önemli gelişmelerle ilgili genel bir hareketlilik yaşanıyor. Bugün Türkiye'de yaşanması beklenen gelişmelerle ilgili hazırladığımız haberde önemli gündem başlıkları bulunuyor.

Türkiye'de son günlerde yaşanan önemli gelişmelerle ilgili genel bir hareketlilik yaşanıyor. Bugün Türkiye’de yaşanması beklenen gelişmelerle ilgili hazırladığımız haberde önemli gündem başlıkları bulunuyor.

DARBE GİRİŞİMİ SONRASI TEPKİLER

Fethullahçı Terör Örgütü'nün başarısız darbe girişiminin ardından Türkiye içinde ve dünya genelinde yaşanan gelişmeler takip ediliyor. Hükümet, olayın ardından ulusal ve uluslararası düzeyde tepkilerini ortaya koyarken, FETÖ ile mücadeledeki adımlar da yakından izleniyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'nın Gazipaşa ilçesini ziyaret ederek, Alanya Teşkilat Buluşması'na katılacak. Ayrıca, partisinin istişare kampının açılışında önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

DÜNYA DİPLOMASİSİ

Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları yakından takip ediliyor. Ayrıca, Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahale ve bu konudaki gelişmeler dünya genelinde dikkatle inceleniyor. Uluslararası ilişkilerdeki gelişmeler, Türkiye'nin dış politikası açısından önem arz ediyor.

GÜNCEL SAĞLIK GELİŞMELERİ

Çin'de ortaya çıkan yeni koronavirüs salgınının dünya genelinde ve Türkiye'de yayılmasına ilişkin gelişmeler titizlikle izleniyor. Sağlık otoriteleri, alınan önlemler ve salgının kontrol altına alınması konusunda kamuoyunu bilgilendiriyor.

SPOR ARENASI

Trendyol Süper Lig'in 20. Haftası, heyecan dolu müsabakalara sahne olacak. Atakaş Hatayspor – Siltaş Yapı Pendikspor, MKE Ankaragücü – Kasımpaşa, Rams Başakşehir – Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor – Yukatel Adana Demirspor ve Beşiktaş – Vavacars Fatih Karagümrük maçları futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Trendyol 1. Lig'in 18. Haftası da çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak. Teksüt Bandırmaspor – Erzurumspor, Bodrum – Bitexen Giresunspor, Adanaspor – Boluspor, Eyüpspor – Ankara Keçiörengücü müsabakaları spor tutkunlarını heyecanlandıracak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme