TÜRSAB'da, depremzedelerin yanında

TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Konya'daki seyahat acentelerinin destekleriyle şehrimizde 500 yakın depremzedenin konaklamasını sağlarken, deprem bölgesine 3 tır giyecek, ayakkabı, battaniye ve gıda yardımı ile toplam 150 bin liralık yardımda bulundu. Depremzedelerin yaralarını sararak, Konya'nın onların yanında olduklarının mesajını verdiler.

TÜRSAB'da, depremzedelerin yanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu(B.T.K) Başkanı Özdal Karahan depremzedelere yaptıkları yardımdan dolayı TÜRSAB yönetim kurulu üyelerine ve destek veren seyahat acentelerine teşekkür ederek, "10 ilimizde meydana gelen depremden dolayı acımız büyüktür. Bu depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı dilerken, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için TÜRSAB Konya B,T.K, olarak düzenlediğimiz yardım kampanyamızla, şehrimize gelen 500 yakın depremzede vatandaşımızın konaklamasını sağladık.

Bunun yanında 3 tır giyecek, ayakkabı, battaniye ve gıda yardımını da dahil toplam 150 bin lira yardımda bulunarak; deprem bölgesine gönderdik. Özellikle yardım kampanyamızda bize desten veren turizm ve seyahat acentelerimize, Argeon Turizm ve Seyahat Acentesi sahibi Seyit İbrahim Durmuş ve BYD Rumi Turizm ve Seyahat Acentesi Sahibi Ahmet Baydar'ın birlikte işlettikleri Hostalida otel'de depremzedeleri konaklattıkları için, Milano Turizm ve Seyahat Acentesinin Sahibi Ali Özşahin'e de emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Elimizden gelen yardımı ve desteği depremzede vatandaşlarımıza vermeye devam edeceğiz.  Bu yardım kampanyamızla,deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yalnız  olmadıklarının mesajını vermek istedik" dedi. 

Bakmadan Geçme