Twitter'a, 2 yeni özellik geliyor

Twitter çalışanı Andrea Conway, sesli ve görüntülü arama özelliğinin geleceğini duyurdu.

Twitter'a, 2 yeni özellik geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde getirdiğ kısıtlamalarla gündemde olan Twitter’ın yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığı açıklandı. İlerleyen zamanlardaki bir güncellemeyle gelecek özelliği, Twitter’da tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway duyurdu.

Yeni özellik, Twitter’dan arama yapmaya olanak tanıyacak. Kullanıcılar,yakında hem görüntülü hem de sesli olarak platformdan arama gerçekleştirebilecekler.

Conway, resmi hesabı üzerinden attığı bir twette özelliğin ekran görüntüsünü paylaştı; ancak herhangi bir detay vermekten kaçındı. Yine de görüntü, arayüz ve özelliğin nasıl çalışacağı gibi konularda bilgi sağladı.

Paylaşımdan aramaların uygulamanın mesajlar bölümünden kullanılacağını görebiliyoruz. Ekran görüntüsü, şu anki DM bölümünde önemli değişiklikleri de gösteriyor.

Örneğin “Sesli arama” ve “Görüntülü arama” seçeneklerinin yer alacağı arama simgesi, sağ üstte bilgi kısmının yanına eklenmiş. Ayrıca sol alta bir artı simgesinin de ekleneceğini görüyoruz. Gelen bilgilere göre buradan galeriye ulaşma, GIF ekleme gibi işlevler yapılabilecek.

Bakmadan Geçme