• Haberler
  • Spor
  • Tyson Fury vs Derek Chisora 3 için basın toplantısı düzenledi

Tyson Fury vs Derek Chisora 3 için basın toplantısı düzenledi

3 Aralık'ta WBC unvan karşılaşması için Derek Chisora ile ringe çıkacak Olan Tyson Fury'e hayranları tarafından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Tyson Fury vs Derek Chisora 3 için basın toplantısı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karşılaşmanın kesinleşmesinin ardından tepkilerin odağında olan Tyson Fury'e Twitter'dan hayranları tarafından tepkiler gelmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenecek olan karşılaşmada Tyson Fury, daha önceden Derek Chisora ile iki kez karşılaşmış ve her iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasından dolayı birçok hayranı bu maçı gereksiz bulmuştu.

Geçtiğimiz Nisan ayında Dillian Whyte karşısında zafer kazandıktan sonra, emekli olduğunu açıklayan ve bir süre sonra da Joshua ile karşılaşmak için emekliliğine son verdiğini bildirdiren Tyson Fury,  daha sonra Joshua’ya iki farklı tarihle süre vermiş ancak ikili bu tarihlerde anlaşma sağlayamamıştı. 

Tepkilerin hedefinde olan Tyson Fury,  Karşılaşmanın ilk açıklamasını ESPN’den Mike Coppinger'a verdi. Tyson Fury, “Ben her zaman kariyerimin sonuna doğru Derek Chisora ile karşılaşacağımı zaten hep söyledim” diye konuştu. 


İkili üçüncü kez 3 Aralık'ta WBC unvan karşılaşması için ringe çıkacak. Karşılaşma, Londra Tottenham Hotspur Stadyumunda sahnelenecek, ABD’de ESPN+ ve Birleşik Krallıkta BT Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Bakmadan Geçme