• Haberler
  • Spor
  • U18 Futbol Liginde Konya Şampiyonu Selçuklu Belediyespor

U18 Futbol Liginde Konya Şampiyonu Selçuklu Belediyespor

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Konya Amatör Küme 2022-2023 Sezonunu Şampiyon olarak tamamladı ve Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazandı.

U18 Futbol Liginde Konya Şampiyonu Selçuklu Belediyespor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Amatör Küme U18 Futbol Liginde 2022-2023 sezonunu Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımımız namağlup Şampiyon olarak tamamladı.Selçuklu Dumlupınar Sahasında oynana sezonun son karşılaşmasında en yakın rakibi Tümosanspor’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Selçuklu Belediyespor sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladı.. Karşılaşmanın ardından şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan Selçuklu Belediyespor Kulübü Futbol Takımına Şampiyonluk Kupasını Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay takdim etti. Final karşılaşmasını Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Çakar, Mehmet Ali Kolay ve Mehmet Ay’da yerinde takip etti. Selçuklu Belediyespor kulübü İl Finalleri A grubunda sırasıyla Çumra Belediyespor, Ereğlispor ve Tümosonspor’u mağlup ederek üst üste 2 sezon Konya Şampiyonu olmayı başardı. 2022-2023 sezonunda Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü, geçtiğimiz sezonda Türkiye Şampiyonasında şehrimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Üçüncüsü olmayı başarmıştı. 

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Şampiyonu olan U18 Futbol Takımı sporcularını tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonasında şehrimizi başarıyla temsil ederek tarihi bir başarıya imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımımız bu yıl da Konya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. U16 Takımımızın ardından U18 Takımımız da Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Takımlarımızdan geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Türkiye Şampiyonasından kupa ile döneceklerine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ALKAN: ŞİMDİ HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı Antrenörü Recep Alkan Konya şampiyonluğunun ardından konuştu. Alkan, “Konya Şampiyonu olan sporcularımızı tebrik ediyoruz. Sezon boyunca büyük emek verdik ve sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladık. Şimdi hedefimiz Türkiye Şampiyonasında şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek ve kupa ile dönmek. Bunun için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere her zaman büyük destek veren ve bu başarının asıl kahramanlarından birisi olan Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme