Ucuza Araç Alımında Son Fırsat! Fiyatlar O Tarihte Uçacak

İkinci el araç satışında 6 ay ve 6 bin kilometre kısıtlamasının süresi uzatıldı. Gözler sıfır otomobil piyasalarına çevrildi.

Sektör temsilcileri yeni yıl öncesi avantajlı rakamları dile getirirken beklenen araç zammına yönelik ilk tarihi paylaştı. İşte detaylar…

1 Ocak 2024 yılında sona ermesi beklenen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı uzatıldı. 2. el araç satışında kanun hükmünde düzenlenen kararın süresi 1 Temmuz tarihine çekildi. Resmi Gazetede yayınlanan haberin ardından gözler araç piyasalarına çevrildi. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı tarafından yorumlanan bu durum olumlu olarak görüldü.

Başkan Erkoç: “Araçlar Gerçek Değerinde!”

Başkan Aydın Erkoç konuyla ilgili Bu uygulamanın “aracın gerçek değerine ulaşmasını sağladığını” ifade ederek piyasalarda %20'ye yakın başlayan düşüşlere dikkat çekti.

“Elinizi Çabuk Tutun” Yeni Yıl Zammı Kapıda!

Sıfır araç alacaklar için yeni yıl zam tarihini paylaşan Başkan Erkoç araç satın alacaklara seslenerek “elinizi çabuk tutun” uyarısında bulundu. Kurda başlayan yükselişin etkisiyle beraber yılbaşından sonra özellikle Ocağın 15'inden sonra fiyatların yükselmesi bekleniyor.

 

Bakmadan Geçme