UEFA Şampiyonlar Festivali 8 Haziran'da başlıyor

Inter ile Manchester City arasında 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak İstanbul, 8-11 Haziran tarihleri arasında da UEFA Şampiyonlar Festivali heyecanına sahne olacak.

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek festivalin resmî açılışı, 8 Haziran Perşembe günü saat 11.00'de TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF Millî Takımlar Sorumlusu ve UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin elçisi Hamit Altıntop'un katılımıyla yapılacak.

Festival kapsamında, 9 Haziran Cuma günü dört takımın mücadele edeceği "Şampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvası" düzenlenecek. Turnuvaya Hamit Altıntop'un kaptanlığını yaptığı Türk futbol efsanelerinden oluşacak bir ekibin yanı sıra aralarında Luís Figo, Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Kaká, Patrick Vieira gibi daha birçok eski yıldız futbolcunun olduğu üç takım daha şampiyonluk için yarışacak.

Futbolseverler festival boyunca futbol temalı eğlencelere katılıp, canlı müzik dinleyebilecek ve ücretsiz dağıtılacak çeşitli küçük hediyelere sahip olabilecek.

Her yaştan futbolseverin ücretsiz olarak ziyaret edebileceği festivale, 12 yaşından küçük çocukların katılımı yalnızca velilerinin eşliği halinde mümkün olacak.

UEFA Şampiyonlar Festivali Açılış / Kapanış Saatleri

8 Haziran Perşembe: 11.00 - 23.00

9 Haziran Cuma: 11.00 - 23.00

10 Haziran Cumartesi: 11.00 - 19.00

11 Haziran Pazar: 11.00 - 22.00

Bakmadan Geçme