• Haberler
  • Konya
  • Uğur İbrahim Altay Gençlere Konuk Oluyor: Gençlik Meseleleri Konuşulacak

Uğur İbrahim Altay Gençlere Konuk Oluyor: Gençlik Meseleleri Konuşulacak

Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen 'Mesele Gençlik Söyleşileri' kapsamında, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerle bir araya gelecek. Söyleşinin teması 'Gençlik' olarak belirlenirken, katılımcılar Başkan Altay'a merak ettikleri soruları sorabilecekler.

Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen "Mesele Gençlik Söyleşileri" kapsamında, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerle bir araya gelecek. Söyleşinin teması "Gençlik" olarak belirlenirken, katılımcılar Başkan Altay'a merak ettikleri soruları sorabilecekler.
Söyleşi, 23 Şubat 2024 tarihinde saat 19.00'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. KBB Gençlik Meclisi, etkinlik kapsamında çeşitli hediyelerin de çekilişini düzenleyecek. 
Sorularınızı iletmek veya etkinlikle ilgili güncel bilgileri almak için KBB Gençlik Meclisi'nin Instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.
Bu etkinlik, gençlerin belediye başkanlarıyla doğrudan etkileşimde bulunabileceği ve gençlik meselelerinin ele alınacağı anlamlı bir platform sunacak. Gençler, Başkan Altay ile sohbet ederek daha önce duymadıkları konuları keşfetme şansına sahip olacaklar.
Etkinliğe katılmak için form doldurulması gerekiyor. Forma ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme