Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir İçin Adaylık Yoluna Girdi

2024 yerel seçimleri öncesinde siyasi atmosfer ısınmaya başlarken, halihazırda Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Uğur İbrahim Altay, bir dönem daha belediye başkanlığı için adaylık yolunda ilerliyor.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir İçin Adaylık Yoluna Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan 2024 yılı yerel seçimleri öncesi siyasi kulisler hareketlenmeye başladı. Halihazırda Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Uğur İbrahim Altay da yeniden belediye başkanlığı için yeşil ışık yaktı.

ALTAY: “KONYA EN UYGUN ADAYI SEÇECEKTİR”

Başkan Altay, Ilgın Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altay, "Konya’nın en iyisini yapacağına, en uygun adayı seçeceğine olan inancımız tamdır. Bizler, şehrimize hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hazreti Mevlana’nın şehrine ve Selçuklu’nun Darü’l-Mülkü’ne hizmet etmek bizim için bir ayrıcalıktır" diyerek Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için tekrar aday olacağını ifade etti.

HASAN ANGI: “ADAYIMIZ BAŞKAN ALTAY’DIR”

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’nın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başarılı çalışmaları dolayısıyla tekrar aday gösterileceğini söylediği yönündeki söylentiler de Başkan Altay’ın yeniden seçileceği iddialarını güçlendiriyor.

ALTAY’IN ADAYLIĞI KESİNLEŞİRSE KONYA’DAN ADAY ADAYI AÇIKLANMAYACAK

AK Parti Genel Merkez tarafından aday gösterilmesi kesinleşen belediye başkanlarının olduğu yerlerde aday adaylığı süreci yaşanmayacağı yönünde bir kararı bulunuyor. Bu durumda eğer Başkan Altay yeniden aday gösterilirse, Konya’da aday adayı olmayacak.

Bakmadan Geçme