- Haberler
- Konya
- UHİM 3. Olağan Genel Kurulu Konya'da gerçekleştirildi: Salarzehi yeniden başkan seçildi
UHİM 3. Olağan Genel Kurulu Konya'da gerçekleştirildi: Salarzehi yeniden başkan seçildi
Uluslararası İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (UHİM) 3. Olağan Genel Kurulu, Konya'da geniş katılımla gerçekleştirildi.
Konya’da Uluslararası İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (UHİM) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Selçuk Üniversitesi Keykubad Köşkü’nde düzenlenen genel kurula yoğun katılım sağlandı.
SİYASET VE EĞİTİM CAMİASINDAN GENİŞ KATILIM
Genel kurula Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Eğitim ve Öğretim Daire Başkanı Bünyamin Akyüz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Osman Osmanağaoğlu, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Sorgun’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.
DERNEĞİN GELECEĞİ VE SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
Toplantıda derneğin ulusal çapta ilerlemesi, karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Yapılan değerlendirmelerin ardından seçim sürecine geçildi.
SALARZEHİ YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ
Genel kurulda yapılan seçimde UHİM Genel Başkanı Abdolvahab Salarzehi, oy birliğiyle yeniden göreve seçildi. Yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri de belirlendi.
“BU YOL BENİM DEĞİL, BU YOL BİZİM YOLUMUZDUR”
Teşekkür konuşması yapan Salarzehi, önceki dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ile yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Salarzehi,
“UİHM sadece mezunları buluşturan değil, geçmişi anlatan değil geleceği inşa eden, değer üreten, sorumluluk alan, ümmet bilinciyle düşünen bir yapı olmaktır. Yeni dönemde hedefimiz, birbirimizi daha çok dinlemek, daha çok istişare etmek ve bu büyük ailenin her ferdini sürecin bir parçası kılmaktır. Bu yol, benim yolum değil, bu yol bizim yolumuzdur.” ifadelerini kullandı.