Uludağ'ın baharla buluşması dronla görüntülendi

Uludağ'ın baharla buluşması ile yüksek kesimlerinde, doğanın bambaşka bir yüzü ortaya çıktı. Kendine hayran bırakan bu manzara dronla görüntülendi.

Uludağ'ın yamaçlarındaki kıvrımlı yollar ve karla kaplı ormanlar, baharın gelmesiyle, yemyeşil bir görünüme bürünüyor.

Bahar mevsiminin etkisiyle, Bursa'nın Uludağ'a bakan yamaçları yenileniyor. Karla örtülü ormanlar, eriyen karların suladığı topraklarla canlanıyor, ağaçlar yeşilin en güzel tonlarıyla boyanıyor. Bu eşsiz manzarayı yakından görmek isteyenler için Oylat Mağarası ve Oylat Kaplıcası'na giden yollarda, doğanın bu benzersiz uyumunu görmek mümkün.

Uludağ'ın baharla buluşması dronla görüntülendi

Son günlerde, baharın gelişini ve doğanın uyanışını kutlamak adına bölgede birçok etkinlik düzenleniyor. Ancak belki de en etkileyici görüntüler, dronlar aracılığıyla kaydedildi. Yüksekten çekilen görüntüler, Uludağ'ın yamaçlarında kıvrılarak ilerleyen yolları, ormanlık alanları ve doğanın uyanışını gözler önüne seriyor.

Görüntüler, özellikle kış aylarında beyaz örtüyle kaplı olan doğanın, baharın gelmesiyle nasıl da yemyeşile büründüğünü gözler önüne seriyor. 

 Bu muhteşem manzaralar, ziyaretçilerin unutulmaz anılar biriktirmesine ve doğanın güzelliklerini keşfetmesine olanak tanıyor.

AA

Bakmadan Geçme