Ümit Özdağ: Suikast MHP'li bazı isimler tarafından gerçekleşti

FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, muhalefet partilerini eleştirdi. Özdağ, Sinan Ateş suikastinin MHP'li bazı isimler tarafından' gerçekleştirildiğini iddia etti.

Ümit Özdağ: Suikast MHP'li bazı isimler tarafından gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyelilere verilen ilaçlarla Türkiye-Suriye arası kaçak ilaç sektörünün doğduğunu öne sürerek, Suriyelilerle ilgili mevcut politikaları eleştirdi. 

"SÖYLEYECEKLERİ BİR ŞEY YOK"

Özdağ, "Siz Sinan Ateş'e nasıl FETÖ'cü iftirası atarsınız!" söyleyecekleri birşey yok, o yüzden susuyorlar. Ülkü Ocakları genel başkanlığına kadar bir kişiyi getiriyorsunuz ve onun kim olduğunu bilmiyorsanız, Türkiye Cumhuriyeti devletini yönetemezsiniz."

ÜMİT ÖZDAĞ'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLIKLARI ŞU ŞEKİLDE: 

“Devlet Bahçeli ne derse desin, bu olayın içindeki kişilerden bir tanesi polis tarafından bir MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinden alındı. Doğru mu? Peki, Olcay Kılavuz MHP içerisinde bir ekibin elemanı mıdır? Evet, bir ekibin unsurudur.

"AMAÇLARI ULVİ YÖNTER'İN MHP GENEL BAŞKANLIĞINA TAŞINMASI"

Kimdir bu ekip? İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın bunlar bir ekiptir. Birlikte hareket ederler. Amaçları da İzzet Ulvi Yönter’in MHP Genel Başkanlığına taşınmasıdır. Bunun için bu ekip şu ana kadar ülkücü hareket üzerinde etkili olabilecek bütün isimleri partiden tasviye etmiştir. Hem de çok önemli isimler ve Sinan Ateş’te Ülkü Ocakları Genel Başkanı, akademisyen hem de çok etkili ve iyi konuşan bir akademisyen.  

"EKİPLE HAREKET ETMEDİĞİ İÇİN GÖREVDEN ALINDI"

O ülkü ocakları başkanlığa geldiğinde bu ekiple beraber hareket etmediği için görevden alındı. Görevden alındıktan sonra her zaman yapmaya çalıştıkları şeyi bu genç arkadaşa karşı yapmaya başladılar."


 

Bakmadan Geçme