Ümit Öztürk Sınıfta kaldı!

Beşiktaş-Konyaspor maçı hakemi Ümit Öztürk verdiği hatalı kararlar nedeniyle tepkilerin odağı oldu.

Ümit Öztürk Sınıfta kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasını yöneten Ümit Öztürk, Beşiktaş’ın attığı ikinci gol ve  Oğulcan Ülgün’ün gördüğü kırmızı kart pozisyonlarında verdiği kararlar yeşil beyazlı taraftarlar tarafından eleştirildi. 
Yayıncı kuruluşun hakem hocaları tarafından değerlendirilen pozisyonlarda Ümit Öztürk’ün hatalı kararlar verdiği belirtildi.
Yayıncı kuruluşun hakem hocalarının kararları şu şekilde; 
KONYASPOR’UN FAUL BEKLEDİĞİ POZİSYON
Bülent Yıldırım, "Hakemin kararına saygı duyuyorum"
Deniz Çoban, "Devam kararını doğru buluyorum. Net bir faul var diyemiyorum" 
Seçim Demire: "Devam kararı doğru. Konyasporlu oyuncu istese topla gidebilir. Rakibini perdelemeye çalışıyor. Beşiktaşlı oyuncu da topla oynamaya çalışıyor. Pozisyonda faul yok”
OĞULCAN’A GÖSTERİLEN KIRMIZI KART
Bülent Yıldırım: " Oğulcan’a gösterilen kart Yanlış karar. Yanlış bir gözlem olmuş. Temas olmadığı çok açık"
 Deniz Çoban: "Asla bir sarı kart hele 2.sarı kart hiç olmaz. Burada faul var mı yok mu sadece onu tartışırız."
Seçim Demirel: "Yanlış karar. Neye sarı kart çıktı anlamadık. Sarı kartlık hiçbir müdahale yok. Herhangi göğüse temas tabanla müdahalesi
KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA 
Konyaspor: "Beşiktaş ile oynadığımız maçın hakemi Ümit Öztürk, ne yazık ki yine baskıya dayanamayarak sıralı ve art niyetli hatalara imza atmıştır."

Ümit Öztürk Sınıfta kaldı!
AHMET NUR ÇEBİ’DEN PENALTI TEPKİSİ
Konyaspor’a karşı puan kaybederek ligde ikincilik şansını tepen  karakartal’da Başkan Ahmet Nur Çebi’de verilen kararlardan memnun değil.  Başkan Çebi, "Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Ümit Öztürk gibi hakemi veriyorsunuz, yıllardır Beşiktaş'a verdiği zarar ortada. İkincilik maçına çıkıyoruz, Ümit Öztürk'ü veriyorsunuz! İçimden neler geçiyor söylemek için ama Beşiktaş Başkanı olduğum için konuşamıyorum.” Şeklinde konuştu.

KONYASPOR HABERLERİ - HAKİMİYET 
 

Bakmadan Geçme