• Haberler
  • Konya
  • Umut Akpınar, Ezberleri bozdu! Bilgehane temel atma törenine katıldı!

Umut Akpınar, Ezberleri bozdu! Bilgehane temel atma törenine katıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, ezberleri bozdu Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Bilgehane temel atma törenine katıldı.

Umut Akpınar, Ezberleri bozdu! Bilgehane temel atma törenine katıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu katılanları selamladı. Konuşmasına başlarken “AK Partimizin Cumhuriyet… Misafirlerimizde var orada” ifadesini kullanması ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanının adını ifade edememesi dikkatlerden kaçmadı.

Ardından bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı yaptığı konuşmada “Bu AK Partili Cumhur İttifakı’nın Konya modeli belediyeciliğini takdir eden bütün Ereğlili hemşerilerimize siyasi görüş ayrım yapmaksızın teşekkür ediyorum. Az önce Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı da Umut Bey de buradalar, kendisine Konya modeli belediyeciliğe gösterdiği teveccüh sebebiyle, bizim bu başarımızı bir Ereğlili olarak takdir etmesi burada bulunması takdir etmesi demektir” dedi.

Temel atma töreninde konuşma yapan ve Mevlana Şehri ve Mevlana Hoşgörüsünü temsil ettiğini her fırsatta ifade Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar’ın ismini zikretmemesi dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı ise Umut Akpınar’ın adını zikrederek yine takdiri üzerine topladı.

Bakmadan Geçme