Umut Bozok'tan dudak uçuklatan maaş isteği!

Konyaspor forvet transferi için devre arasında Trabzonspor'dan ayrılmayı planlayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak için temaslarını sürdürürken, başarılı golcünün talep ettiği maaş dudak uçuklattı.

Umut Bozok'tan dudak uçuklatan maaş isteği!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trabzonspor’da bu sezon istediği performansı sergileyemeyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Umut Bozok, ara transfer döneminde takımdan ayrılması muhtemel isimler arasında yer alıyor.

Trabzonspor’un ikinci devre planlarında yer almayan milli golcü için Fransa ve Süper Lig’den birçok takımın transfer girişiminde bulunduğu vurgulandı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Medipol Başakşehir’in 27 yaşındaki futbolcuya talip olduğu öğrenildi.

Fransa doğumlu milli futbolcunun temsilcisi, Konyaspor’un yöneticileriyle görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmelerde Umut Bozok adına, yıllık minimum 1.2 Milyon Euro gibi yüksek bir meblağ talep ettiği ileri sürülürken, bu talep yeşil-beyazlı ekip tarafından olumlu karşılanmadı. Ancak tarafların pazarlıklara da devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

2022/2023 sezonunun başında Lorient’ten 2 Milyon Euro’ya Trabzonspor’a transfer olan Umut Bozok, bu sezon ligde toplam 4 maçta 262 dakika süre alarak gol ve asist katkısında bulunamadı. Milli Santraforun Karadeniz ekibi ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bakmadan Geçme