Ünlü banka duyurdu: Her müşterisine 1000 lira hediye… İşte son harcama tarihi

Son günlerde Bankalar, yenilikçi kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. Son haberlere göre, DenizBank beklenen açıklamayı yaparak, Denizbank müşterilerine yönelik özel bir fırsat sunacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ünlü banka duyurdu: Her müşterisine 1000 lira hediye… İşte son harcama tarihi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kredi kartı başvurusunda bulunan herkes, ilk 1000 TL ve üstü harcamalarında tam 1000 TL bonus kazanma şansı elde edecek. Kampanya, 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak.

DENİZBANK KAMPANYA DUYURUSU
Kampanyadan, 17.07.2023- 31.08.2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları kampanyaya dahil değildir.

Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla 20.09.2023’e kadar (bu tarih dahil) yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanabilecektir.

Ünlü banka duyurdu: Her müşterisine 1000 lira hediye… İşte son harcama tarihi

Nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Alışverişten kazanılan bonuslar 29.09.2023 tarihinde karta yansıtılacak olup ayrıca müşterilerimize SMS ile bilgi verilecektir.

Kullanılmayan bonuslar 27.10.2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya katılımlı değildir. Kampanya kapsamında belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.

Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.

Bonus pos zorunluluğu yoktur.

İade/iptal işlemlere bonus yansıtılmayacaktır.

Bakmadan Geçme