• Haberler
  • Ekonomi
  • Ünlü ekonomist Emrah Lafçı açıkladı! Bundan sonraki hayatımızda göreceğimiz en düşük dolar kuru…

Ünlü ekonomist Emrah Lafçı açıkladı! Bundan sonraki hayatımızda göreceğimiz en düşük dolar kuru…

Sözcü Televizyonuna konuk olan ekonomist ve Dünya Gazetesi yazarı Emrah Lafçı dolar kuru için gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Lafçı: 'Bundan sonrası…'

Ünlü ekonomist Emrah Lafçı açıkladı! Bundan sonraki hayatımızda göreceğimiz en düşük dolar kuru…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomist ve Dünya Gazetesi yazarı olan Emrah Lafçı Sözcü Televizyonu’nda ‘Para Politikası’ programına katıldı. Ülke ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Lafçı: “Aslında şu an yaşadıklarımızın hepsi zaman içinde sindire sindire yaşamamız gereken ve bir yandan şok olmamamız gereken aynı zamanda doğru adımlarla da bu kadar sert olmaması gereken durumlardı. Türkiye’de çok ağır bir seçim ekonomisi uygulandı. Kaçınılmaz sonu yaşadık.” Dedi.

“BU DOLAR KURU BUNDAN SONRAKİ HAYATIMIZDA GÖRECEĞİMİZ EN DÜŞÜK KUR”
Ülkedeki ekonomik durumun uygulanan yanlış ekonomik politikalar sonucunda meydana geldiğinin vurgusunu yapan ekonomist: “Şu anda can haraç bir şekilde bütün bu uygulanan politikalardan ters dönmeye çalışıyorlar. Hem uluslararası ilişkiler anlamında hem de maliye politikası ve para politikası anlamında. Bu 26,35 dolar kuru bundan sonraki hayatımızda göreceğimiz en düşük kur. Bundan aşağısını zor görürüz." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme