• Haberler
  • Ekonomi
  • Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den şok açıklama: Ekim'de kıyamet kopacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den şok açıklama: Ekim'de kıyamet kopacak!

Seçimden sonra yaptığı ani atak ile 27 lira bandına gelen dolar gıdım gıdım artmaya devam ederken, Selçuk Geçer'den yeni bir tahmin geldi. İşte Geçer'e göre ekim ayında beklenen dolar kuru...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den şok açıklama: Ekim'de kıyamet kopacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçer, 'Ekimde kıyamet kopacak' dedi altın ve dolar yatırımcısına rekor seviyeyi verdi! Piyasalar o tarihte altüst olacak. 

KIYAMET KOPACAK!
Elindeki TL ile yatırım yapmak isteyen vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı? Altın fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırıyor. Beklenen açıklama ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, dolar ve altını olanların satma bu hatasını asla yapmaması gerektiğinin altını çizdi. O tarihte yer yerinden oynayacak.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den şok açıklama: Ekim'de kıyamet kopacak!

ORAYA ÇIKACAK
Dolara yatırım yapacaklar dikkat! Selçuk Geçer, doların geleceği noktayı açıkladı. Aynı zamanda dolar satmak isteyenlere uyarı yaptı. Geçer, doların ilk olarak 30 TL’ye ardından 40 TL’ye çıkacağını söyledi. Geçer, Eylül-Ekim ayları arasında doların 38 TL seviyesine ulaşacağını belirtti. Geçer, doların şu anda 38-40 TL seviyesinde olması gerektiğini ve bu seviyeler için Eylül-Ekim aylarının geç olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme