• Haberler
  • Ekonomi
  • Ünlü ekonomistten flaş gram altın tahmini 4 bin liraya olacak

Ünlü ekonomistten flaş gram altın tahmini 4 bin liraya olacak

Ünlü ekonomist Haluk Özdil'den flaş gram tahmini geldi. Özdil, altın yatırımcıları ile gram altını 4 bin liraya çıkaracak önemli gelişmeyi paylaştı. İşte detaylar...

Ünlü ekonomistten flaş gram altın tahmini 4 bin liraya olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarını titizlikle izlerken aynı zamanda ünlü ekonomistlerin öneri ve tahminlerine de büyük önem veriyorlar. Bu öneri ve tahminler, yatırımlarını şekillendirmede kritik bir rol oynuyor.

Altın şu zamanlarda yapılan en mantıklı yatırım aracı olarak görülmektedir. Spot altın ons başına 1915 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Gram altın tarafında rekor servisi devam etmektedir. Ons altın ve bankalar arası Dolar TL kuru üzerinden hesaplanan gram altın ise dolar tl kurunun 25,73 seviyelerini görmesiyle birlikte 1586 TL'ye yükselmiştir. Gram altın rekoru sonrası geri çekilerek 1577 TL seviyelerinde alıcı buldu. 

HİÇ BİR ZAMAN YANILTMADI

Yazar Haluk Özdil tarafından kişisel Youtube kanalı üzerinden yapmış olduğu tahminlerini devam ediyor. Her tahmini tutan Özdil bu kez yine gram altın için rakam verdi. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte detaylar.

Özdil gram altın ile ilgili şunları söyledi; "Altın 1700'ü değil 1800'ü de görebilecek. Yıl sonunda ise 2 bin 200 liraları bile görebilecek. Altın hiçbir zaman yanıltmadı. Yatırımcısını üzmedi. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir." diyen Özdil küçük bir birikiminiz  varsa altını tercih edin diyerek altın için 3,5 ya da 5 ay beklemenin önemini vurguladı. Yatırım konusundaki önerisini ise tek tek açıkladı. 

5 BİN DOLAR OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ

Altın fiyatlarının çıkacağını açıklayan Özdil altında zarar etmenin neredeyse imkansız olduğunu açıkladı. Tabi yüzde yüzlük bir kar da beklenmemesi gerektiğini vurguladı. Yüzde 20'lik ya da yüzde 30'luk bir karın imkan dahilinde olduğunu açıklayan Özdil "Tayvan'da huzursuzluk patlarsa ABD-Çin savaşı çıkarsa gram altın 3-4 bin lira olduğunu, ons altının 5 bin dolar olduğunu görürsünüz. O zaman da işte dünyanın çivisi tam anlamıyla çıkar." dedi. 

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir. 

Bakmadan Geçme