Bir yıldız daha kaydı! 32 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı

32 yaşındaki Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, aktif futbol kariyerini sonlandırdı. Chelsea ve Real Madrid gibi büyük kulüplerde oynayan Hazard, özellikle sakatlıkları nedeniyle erken bir vedada bulundu.

Bir yıldız daha kaydı! 32 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, sadece 32 yaşında futbol sahalarına veda ettiğini açıkladı. Özellikle Real Madrid'de yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle toplamda 500 gün sahalardan uzak kalan Hazard, etkileyici bir futbol kariyerine sahip. Premier Lig'de Chelsea'nin formasını terlettiği 7 sezon boyunca 245 maçta 85 gol ve 61 asistlik bir performansla parlayan oyuncu, 115 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e katıldı.

Madrid'deki kariyeri sakatlıklarla dolu olsa da, 76 maçta 7 gol ve 12 asistle takımına katkıda bulundu. Belçika Milli Takımı'nda da 126 maçta 33 gol, 36 asistle boy gösterdi. Hazard, Lille, Chelsea ve Real Madrid'le kazandığı sayısız başarının yanı sıra bireysel ödüllerle de dikkat çekti. 2015'te İngiltere'de Yılın Futbolcusu ödülünü kazanırken, 2010 ve 2012'de Lille'de ve 2014-2015'te Chelsea'de sezonun oyuncusu oldu.

Hem kulüplerde hem de milli takımda sergilediği performansla futbolseverlerin hafızalarında ölümsüz bir iz bırakan Eden Hazard, genç yaşta vedasının ardında futbol dünyasında büyük bir boşluk bıraktı.

Bakmadan Geçme