• Haberler
  • Spor
  • Ünlü futbolcu kuzenini bıçakladı! Hapis kararı çıktı

Ünlü futbolcu kuzenini bıçakladı! Hapis kararı çıktı

Futbol dünyasının tanınmış isimlerinden olan Spartak Moskova'nın yıldızı Quincy Promes, Hollanda mahkemesi tarafından kuzenini tartışma sonucunda bıçakladığı gerekçesiyle 18 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Ünlü futbolcu kuzenini bıçakladı! Hapis kararı çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hollandalı 31 yaşındaki futbolcu Quincy Promes, 2020 yılında yaşanan bir tartışma sırasında kuzenini dizinden bıçakladığı için 'cinayete teşebbüs ve adam öldürme' suçlamalarıyla yargılandığı davada 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Promes suçlamaları reddetti ancak Hollanda’daki savcılar, ona karşı yeterli delil olduğunu düşünüyor ve hapis cezası verilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

50 kez milli olan forvet, kararın verildiği zaman memleketinde bulunmadığı için ne zaman döneceği de belirsiz. Promes şu anda Rusya’da yaşıyor ve Spartak Moskova ile sözleşmesi bulunuyor.

İki görgü tanığının ifadesi ve telefonundaki konuşmaların keşfi sonucunda hapis cezası verildi. Daha önce Ajax ve Sevilla’da oynayan Promes, ayrıca mağdura 7 bin euro tazminat ödemeye mahkum edildi.

Mahkeme, Promes’in duruşmaya katılıp herhangi bir pişmanlık gösterseydi, cezasının daha hafif olacağını -yaklaşık altı ay daha az hapis süresi- belirtti.

Bakmadan Geçme