• Haberler
  • Güncel
  • Ünlü isim, babasıyla birlikte hapis cezasıyla karşı karşıya!

Ünlü isim, babasıyla birlikte hapis cezasıyla karşı karşıya!

Ünlü sosyal medya ikonu olarak bilinen CZN Burak lakaplı Burak Özdemir ve babası İsmail Özdemir, izinsiz yapılaşma suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıktı. İddiaya göre, kentsel bölgelerde izinsiz inşaat faaliyetleri gerçekleştiren baba-oğul ikilisi, 5 yıla kadar hapis cezasıyla yüz yüze bulunuyor. Duruşma süreci başladı. İşte detaylar...

Ünlü isim, babasıyla birlikte hapis cezasıyla karşı karşıya!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Kentsel Sit Alanı' içerisinde izinsiz inşaat yaptırdıkları gerekçesiyle CZN Burak ve babasının 5 yıla kadar hapsi isteniyor. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya Burak Özdemir katılmazken tutuksuz sanık İsmail Özdemir ile sanık avukatları salonda hazır bulundu. 

Ünlü isim, babasıyla birlikte hapis cezasıyla karşı karşıya!

DURUŞMA ERTELENDİ
Duruşmadaki savunmasında İsmail Özdemir söz konusu taşınmaz malın kendisine ait olduğunu ve tadilatı için gerekli izinleri aldığını belirtti. Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nda izin alınacak bir durum olmadığı için oradan izin almadığını ifade etti. Atılan suçlamaları kabul etmeyen baba beraatini talep etti. Mahkeme, Burak Özdemir’in gelecek celse hazır edilmesine, eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 

Bakmadan Geçme