• Haberler
  • Asayiş
  • Ünlü tostçu iş yerindeki yangınla şoke oldu: 1 nisan şakası sandı!

Ünlü tostçu iş yerindeki yangınla şoke oldu: 1 nisan şakası sandı!

Sivas'ta ünlü tost dükkanı işletmecisi, 1 Nisan şakası sanarak telefonla arandığında 'Dükkanın yanıyor' denilince, gerçeği öğrenmek için iş yerine gittiğinde yangınla karşılaştı.

Sivas'ta tostlarıyla ünlenen ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran bir işletmeci, 1 Nisan günü iş yerinde beklenmedik bir olayla karşılaştı. Sabah saatlerinde iş yerinde çıkan yangın, kısa sürede dükkana ciddi hasar verdi. İşletmenin personeli, yangını fark ederek işletmeci Raşit Yıldırım'a durumu bildirdi. Başlangıçta 1 Nisan şakası olduğunu düşünen Yıldırım, iş yerine gittiğinde gerçekle yüzleşti. Sosyal medyada paylaşımlarıyla tanınan ve "Tostçu Raşit" olarak bilinen işletme, yangından önce birçok ünlü ismin de uğrak yeri olmuştu.


Yıldırım, yangının ardından hemen iş yerinde tadilat çalışmalarına başladı. Olayın 1 Nisan şakası olduğuna inandığını belirten Yıldırım, yangının nasıl söndüğünü de anlattı. Tesadüfen yukarıdan çektiği bir su borusunun patlaması sonucu yangının tazyikli suyla söndüğünü söyledi. Zararın büyük olduğunu ancak Allah'ın izniyle bunun üstesinden geleceklerini dile getiren Yıldırım, iş yerine gelen misafirlerine ve dostlarına hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Yangının ardından toparlanma sürecine odaklandıklarını belirten Yıldırım, en kısa zamanda iş yerini tekrar açacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme